Van 't Veen Glas Gevelreiniging
Als kwaliteit zichtbaar wordt! 

 

 

Welkom op de website van

Van ’t Veen Glas Gevelreiniging

 

Een schoon huis of schone werkomgeving geeft iedereen een goed gevoel. Met dit uitgangspunt werken wij dagelijks aan een schonere woon- en werkomgeving voor u en de mensen om u heen. Op deze website vertellen we u meer over hoe wij werken en waarom u juist ons moet hebben voor uw glas- en gevelreiniging!


 

Glas en gevels bewassen is echt mensenwerk. Iedereen heeft in zijn dagelijks leven met deze werkzaamheden te maken en houdt van een schone woon- en werkomgeving.  Goed uitgevoerd geniet u daar het meest van. Wij zijn daarin uw specialisten!

Professioneel wassen is dan ook een vak wat wij als geen ander verstaan. Daar raken wij niet over uitgepraat en op deze site ziet u dat er meer bij komt kijken dan u wellicht denkt. Wij wensen u veel plezier op onze site en zien u graag terug als klant van ons.

Interesse?

Neem gerust contact met ons via 038 – 333 55 77 of mail ons op info@veenglasgevel.nl voor een vrijblijvende afspraak of offerte.

 


U en uw pand representatief!
Straatkorting:
Hoe meer buren meedoen, hoe meer korting!

Zakelijk.

U als zakelijke klant wilt uw pand graag representatief hebben en houden.  Wij helpen u graag daarbij. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken krijgt u van  Van 't Veen Glas Gevelreiniging een gratis reiniging bij afsluiting van een onderhoudscontract!

Het werkt als volgt:

×

Wij roepen u op tot actie! Weet u minimaal vijf huizen bij u in de straat aan te melden voor glas en/of gevelreiniging bij Van 't Veen dan krijgt u bovenop de standaardprijs met de hele straat korting op glasbewassing en/of gevelreiniging (afhankelijk van wat u wenst). En het mooie is, hoe meer huizen meedoen, hoe meer korting!

Het werkt als volgt:

×
×