Van 't Veen Glas Gevelreiniging
Als kwaliteit zichtbaar wordt!

Over ons

In ruim 12 jaar heeft van ’t Veen Schildersbedrijf een goede naam opgebouwd op het gebied van nieuwbouw en onderhoud.  Wij snappen hoe de bouwwereld werkt en zijn in staat werk goed en snel in te schatten, zodat we met kwaliteit voor een goede, eerlijke prijs binnen gemaakte afspraken ons werk opleveren. 

Interview Eisma's Schildersblad 
Recent zijn wij geïnterviewd voor Eisma’s Schildersblad. Het vakblad voor ondernemers en vakschilders,  Dit interview is terug te lezen door hier te klikken. Veel leesplezier!


Carlos van’t Veen

Ik snap  hoe schilders denken en met welke materialen zij graag en goed werken. Hierdoor is Van ’t Veen in staat de nieuwste, slimme schildertechnieken in te zetten, zodat u een tevreden klant wordt en blijft. 

                                                                                                         Raimondo Schaapman

Met volop ervaring als schilder en 10 jaar ervaring als bedrijfsleider weet ik hoe belangrijk een goede planning van werkzaamheden is voor onze klanten. Door onze flexibiliteit en goede contacten schakelen we snel bij wanneer het voor u nodig is.

U en uw pand representatief!
Straatkorting:
Hoe meer buren meedoen, hoe meer korting!

Zakelijk.

U als zakelijke klant wilt uw pand graag representatief hebben en houden.  Wij helpen u graag daarbij. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken krijgt u van  Van 't Veen Glas Gevelreiniging een gratis reiniging bij afsluiting van een onderhoudscontract!

Het werkt als volgt:

×

Wij roepen u op tot actie! Weet u minimaal vijf huizen bij u in de straat aan te melden voor glas en/of gevelreiniging bij Van 't Veen dan krijgt u bovenop de standaardprijs met de hele straat korting op glasbewassing en/of gevelreiniging (afhankelijk van wat u wenst). En het mooie is, hoe meer huizen meedoen, hoe meer korting!

Het werkt als volgt:

×
×