Van 't Veen Glas Gevelreiniging
Als kwaliteit zichtbaar wordt!

 

 

Over Ons

Van ’t Veen Glas Gevelreiniging is een regionaal allround schoonmaakbedrijf. Het schoonmaakbedrijf is in 2006 voortgekomen uit Schildersbedrijf Van ’t Veen uit Kampen.

Schilders zien vaak dat er extra schilderwerk ontstaat door slechte schoonmaak van een winkel, kantoor of woonhuis. Dit is natuurlijk leuk voor de schilder, maar slecht voor uw portemonnee. Door uw schoonmaakwerk goed te laten uitvoeren voorkomt u vaker dan onnodig schilderen en rot in uw gevelbetimmering en kozijnen.

Carlos Van ‘t Veen en Raimondo Schaapman, eigenaren van Van ‘t Veen Schildersbedrijf zagen dit en vanuit hun betrokkenheid bij hun klanten is Van ‘t Veen Glas Gevelreiniging ontstaan.

Vanuit dat oogpunt zijn de werkzaamheden en het bedrijf uitgebouwd in de afgelopen jaren tot waar het nu staat. Sinds 2012 zijn Peter Riezebos en Robert van der Vegt toegevoegd als mede-eigenaar. Peter is vaak uw eerste aanspreekpunt, heeft verstand van zaken en denkt graag met u mee.

Ons aantal diensten is groeiende. Van onderhoud van uw volledige woning inclusief zonnepanelen, tot uw straat rondom de woning.  Wij draaien onze hand er niet voor om!

 

Interview Eisma's Schildersblad

Recent zijn we geïnterviewd voor  Eisma’s Schildersblad. Dit vakblad biedt ondernemers en vaklieden, naast een update van de markt, een inzage in management gerelateerde zaken en vaktechnische onderwerpen.

 Dit interview is terug te lezen door hier te klikken. Veel leesplezier gewenst!

 


U en uw pand representatief!
Straatkorting:
Hoe meer buren meedoen, hoe meer korting!

Zakelijk.

U als zakelijke klant wilt uw pand graag representatief hebben en houden.  Wij helpen u graag daarbij. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken krijgt u van  Van 't Veen Glas Gevelreiniging een gratis reiniging bij afsluiting van een onderhoudscontract!

Het werkt als volgt:

×

Wij roepen u op tot actie! Weet u minimaal vijf huizen bij u in de straat aan te melden voor glas en/of gevelreiniging bij Van 't Veen dan krijgt u bovenop de standaardprijs met de hele straat korting op glasbewassing en/of gevelreiniging (afhankelijk van wat u wenst). En het mooie is, hoe meer huizen meedoen, hoe meer korting!

Het werkt als volgt:

×
×