Van 't Veen Glas Gevelreiniging
Als kwaliteit zichtbaar wordt! 

Fijn om thuis te komen in een schoon huis!

Iedereeen vindt het fijn om thuis te komen in een schoon huis.  Het schoonhouden is soms best een uitdaging met alle drukte van werk, kinderen en  allerhande activiteiten. Wij nemen u graag een deel hiervan uit handen. Of het nu binnen, buiten of uw zonnepanelen zijn. Wij zorgen dat ze schoon blijven.

Wij werken veelal vanaf de grond en zetten geen ladders tegen uw nette schilderwerk. Hiermee voorkomt u dat uw schilderwerk beschadigd en hier wellicht in een latere fase extra kosten op maakt.

Daarnaast werken we op een wijze die niet schadelijk is voor het milieu. Reiningsmiddelen worden slechts beperkt gebruikt en deze zijn vanzelfsprekend altijd milieuvriendelijk.

 

We maken daarbij gebruik van de modernste technieken en gebruiken osmose water waar geen vervuilende toevoegingen in zitten. Goed dus voor uw kostbare planten onder uw ramen.

Ook de planning en financiele afhandeling is netjes geregeld voor u. We plannen een afspraak samen met u en berichten u per mail nog van te voren. 

We werken daarnaast niet met contact geld. Facturatie vindt plaats per gemailde factuur of per automatische incasso indien u dit wenst. BIj ons krijgt u geen mannetjes aan de deur met rekeningen  die u niet kent. Alles eerlijk en betrouwbaar!

Contact graag?

Wij maken graag een afspraak met u! 
U kunt ons bereiken via 038 - 333 55 77 of per mail via info@veenglasgevel.nl.

 


Straatkorting:
Hoe meer buren meedoen, hoe meer korting!

Wij roepen u op tot actie! Weet u minimaal vijf huizen bij u in de straat aan te melden voor glas en/of gevelreiniging bij Van 't Veen dan krijgt u bovenop de standaardprijs met de hele straat korting op glasbewassing en/of gevelreiniging (afhankelijk van wat u wenst). En het mooie is, hoe meer huizen meedoen, hoe meer korting!

Het werkt als volgt:

×