Van 't Veen Glas Gevelreiniging
Als kwaliteit zichtbaar wordt! 


Een goede eerste indruk is goud waard

Uw bedrijf is samen met de medewerkers uw visitekaartje!
Het is vanzelfsprekend van belang dat ook uw winkel of kantoorpand goed schoon en uitnodigend is voor uw klanten. Van ’t Veen Glas Gevelreiniging helpt u hierbij.

Wij zorgen op een door u aangegeven regelmaat dat uw pand er spik en span bij staat tegen een scherpe prijs.

Buiten en binnen schoon

Van 't Veen Glas Gevelreiniging heeft de expertise in huis om uw raam of geveloppervlakken te reinigen middels telescoop met osmosewater. Hiermee kunnen wij zonder  een dure hoogwerker te huren of een ladder tegen uw schilderwerk te plaatsen tot een hoogte van 13 meter perfect uw pand schoon houden.

Ook voor indoorreiniging draaien we onze handen niet om. Ook daar werken we met osmosewater. Dit werkt als volgt: Osmose water wordt middels een spray-nevelsysteem op het raam geneveld. Met cleaningpads wordt vervolgens het vuil opgenomen. Gecombineerd met onze reiniging op steel methode komen we hiermee op plaatsen waar bijvoorbeeld bureaus, lage kasten of apparatuur voor het raam staan of bij hoger gelegen ramen. En dat allemaal zonder emmers met water, ladders en trappen. Het resultaat is een schoon en streepvrij glasoppervlak.

Meer weten?

Nodig ons uit voor een vrijblijfende offerte of kennismaking. U kunt ons bereiken op 038 – 333 55 77 of mail ons op info@veenglasgevel.nl. Wij helpen u graag uw visitekaartje representatief te houden!

 


U en uw pand representatief!

Zakelijk.

U als zakelijke klant wilt uw pand graag representatief hebben en houden.  Wij helpen u graag daarbij. Om het voor u extra aantrekkelijk te maken krijgt u van  Van 't Veen Glas Gevelreiniging een gratis reiniging bij afsluiting van een onderhoudscontract!

Het werkt als volgt:

×